Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lil Durk What You Do To Me Remix Lyrics

Lil Durk What You Do To Me Remix Lyrics. Baby what you do to me, what you do to me. What you do to me, what you do to me baby what you do to me, what you do to me baby what you do to me, what you do to me what you do to me, baby what you do to me take a ride off in.

What you do to me Lil Durk [Lyrics] YouTube
What you do to me Lil Durk [Lyrics] YouTube from www.youtube.com

It's the remix, remix, remix [verse 1: Yeah baby what you do to me. What you do to me, baby what you do to me.

What You Do To Me, What You Do To Me Baby What You Do To Me, What You Do To Me Baby What You Do To Me, What You Do To Me What You Do To Me, Baby What You Do To Me Take A Ride Off In.


Take a ride off in my car, don’t take it wrong i’m a star. And since my car white they'll swear i'm racist. Lyrics of what you do to me [remix] by lil durk:

1 Hour Agoi'ma Count Me A Check I'ma Count Me A Check I'ma Count Me A Check I'ma Count Me A Check, Check, Check See You Can't Finesse A Finesser See I Don't Be With Nothin Extra See.


I want you baby go. Bitch ain't send me money, i had to face it. He is the lead member and founder of the collective and record label only.

What You Do To Me, Baby What You Do To Me.


Brilliant serial lit maker ‘ lil durk & only the family ‘ comes through with a new jam dubbed ‘ presents: The newly masterpiece ‘ presents:. I don't do relations so don't waste it.

Baby What You Do To Me, What You Do To Me.


Lil durk] durkio, take a perkio and tell me you been hurt before stamp check got you livin' life, but you ain't workin' though her man said that way long,. Durk derrick banks (born october 19, 1992), known professionally as lil durk, is an american rapper and singer. Baby what you do to me, what you do to me, baby what you do to me, what you do to me, baby [verse 1:

What You Do To Me, Baby What You Do To Me Take A Ride Off In My Car, Don't Take It Wrong I'm A Star I Want You Baby Go Hard, Let's Take Off To Mars Baby What You Do To Me, What You Do To Me,.


[lil durk] fifty racks when i pull up the city know that i'm so up your man got money? Official lyrics of what you do to me by lil durk What you do to me, what you do to me baby what you do to me, what you do to me baby what you do to me, what you do to me what you do to me, baby what you do to me take a ride off in.

Post a Comment for "Lil Durk What You Do To Me Remix Lyrics"